Velkommen til Studentsalongen!

Vi har utdannet frisører som arbeidslivet trenger og markedet etterspør i 35 år. For å lykkes med dette er det viktig for oss at våre studenter får mye praktisk erfaring gjennom studietiden hos oss. 

Vi starter derfor tidlig i semesteret med å klippe ekte kunder under kunde- og modell-dager i våre studentsalonger, og vi har faste kundedager gjennom hele semesteret.

Studentsalongene er hjertet i våre skoler. Her får studentene praktisk erfaring i frisøryrket. Her blir teori omsatt til kreativitet, innovasjon og fornøyde kunder.

Tiden i studentsalongen bidrar til å utvikle studentenes identitet som frisør, refleksjon, skaperglede, selvstendig arbeid og samarbeid med andre, noe som er viktig for å utvikle studentenes selvstendighet i yrket.

4N9A6021

Bestill time

Vil du bidra til studentenes utdanning, suksess og karriere?

Da kan du enkelt bestille time hos en av våre studentsalonger ved å ringe direkte til studentsalongene eller til vårt hovedkontor.

Prisliste

Pris vil avhenge på mengde hår, lengde, hvor mange striper du ønsker, hvor tett de skal være og om det er en eller to korrigeringer.

Når du lysner et hår, vil det komme frem varme pigmenter. Er håret farget tidligere, vil det muligens komme flere farger frem. Derfor kreves korrigering for at det skal bli en jevn, fin farge.

Vi tar betalt for mengde produkt som brukes.

Du må beregne litt tid.

Vi er elever ved Norsk frisørskole og ønsker tålmodige, greie modeller. Dette er en undervisningssituasjon og vi setter pris på at du møter oss med et smil!

Husk at dette er elever og ikke ferdig utdannede frisører. Du kan derfor ikke forvente at tid og kvalitet vil bli det samme som i en frisørsalong.

Klipp
fra 180,-
Farge
fra 400,-

Liten ettervekst

Striper
fra 500,-
Balayage
fra 500,-
Korrigering
fra 400,-
Strukturomforming
fra 400,-
d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs