OSLO

Norsk Frisørskole i Oslo har dyktige instruktører som også jobber som frisører, makeupartister, stylister, fargeteknikere og opplæringsansvarlige ved siden av.  

Elevene våre er svært ettertraktet da de får god innføring i frisørfaget og jobber med kunder gjennom hele studieløpet 

Elisabeth er daglig leder for Norsk Frisørskole i Oslo.

Jeg elsker jobben min!!!! Som daglig leder ved Norsk frisørskole i Oslo får jeg brukt flere sider av meg selv på samme tid og har aldri en kjedelig dag på jobb.

I møte med elevene og kundene får jeg mulighet til å jobbe med et kreativt fag samtidig som jeg møter mange spennende mennesker med forskjellig bakgrunn.

Det å få være med elevene fra første dag inn i en kreativ og spennende verden, og å få se utviklingen de har både innen faget, men også personlig er utrolig gøy.

Noe av det viktigste for meg i min jobb, er å hjelpe elevene til å utvikle seg og kjenne gleden av å lære og mestre, uavhengig av bakgrunn og tidligere skolegang.

Selv fikk jeg den muligheten for 26 år siden da jeg startet i Nikita og oppdaget nye muligheter innenfor frisørfaget.

Noen av de mulighetene som jobben min har gitt meg, er å jobbe med faget, både teoretisk og praktisk og ikke minst innen utvikling av nye læreplaner og sette de ut i praksis

I tillegg til svennebrev i frisørfaget er jeg sertifisert Pivot Point Instruktør, jobber som sensor i svennebrevs nemden og har i flere år jobbet som sensor for Frisørfaget VG3 gjennom privatistkontoret.

Jeg har også tatt utdanning innenfor sosial pedagogikk.

Etter over 30 år i faget, 26 av de som daglig leder ved Norsk frisørskole, gleder jeg med fortsatt til å gå på jobb for å inspirere elevene våre til å vokse og oppdage alt det spennende som frisørfaget har å by på.

Livet er fullt av motbakker, men enda flere muligheter.

Julie Olsen, Instruktør

Julie jobber som frisørsvenn på Nikita Hair Storo.

I tillegg til å være frisør, studerer hun bachelor i pedagogikk og er med på daglig leder trainee-programmet i Raise Gruppen. 

Det å være med på å skape identitet er utrolig motiverende og fantastisk å få være en del av. Hår er en utrolig viktig ting for oss mennesker, og å få lov til å bidra til dette med kunder er givende. 

Jeg setter pris på en utfordring, og grunnleggende teknikker innenfor faget, samt det gode sosiale miljøet. 

Line

Etter snart 30 år i bransjen, synes jeg jobben min fortsatt er fantastisk. Den byr stadig på nye utfordringer og du blir aldri utlært. Tidligere har jeg jobbet en del med kurs, visninger på store show, Bli ny og TV. I dag jobber jeg som selvstendig næringsdrivende i salong . Kombinert med jobben i NFS gir det meg en fantastisk mulighet til å fortsatt utvikle meg. Det å få jobbe med nye frisørspirer er veldig givende . Å få være med på deres første steg inn i en bransje som fremdeles er i utvikling

Det å se den raske progresjonen, kreativiteten og nysgjerrigheten for faget gjør at vi alle yter vårt ytterste før vi sender elevene ut i deres spennende reise og det som kommer til å forme livene deres . Jeg er alltid like spent som elevene når vi starter opp et nytt semester og GLEDER meg

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs