Oslo

Norsk Frisørskole i Nydalen har dyktige instruktører som også jobber som frisører, makeupartister, stylister, fargeteknikere og opplæringsansvarlige ved siden av.

Studentene våre er svært ettertraktet da de får god innføring i frisørfaget og jobber med kunder siste del av skoletiden.

Adresse:                                                               

Norsk Frisørskole AS,  Nydalsveien 38, 0484 Oslo

Daglig leder: Elisabeth Olsen
Telefon: 22 18 01 48
Epost: Elisabeth.Olsen@norskfrisorskole.no

Når vi har teoriundervisning har vi ikke anledning til å svare. Kommer du ikke igjennom send gjerne en mail, så følger vi deg opp.

Oslo. image

Daglig leder, Elisabeth 

«Jeg elsker jobben min!!!! Som daglig leder ved Norsk frisørskole i Oslo får jeg brukt flere sider av meg selv på samme tid og har aldri en kjedelig dag.

I møte med elevene og kundene får jeg mulighet til å jobbe med et kreativt fag samtidig som jeg møter mange spennende mennesker med forskjellig bakgrunn.

Dette gjelder både elever og kunder på de dagene hvor vi har kundedager på skolen.
Noe av det viktigste for meg i min jobb, er å hjelpe de elevene til å utvikle seg kreativt og kjenne gleden av å lære og mestre uavhengig av bakgrunn og tidligere skolegang.

Selv fikk jeg den muligheten for 22 år siden da jeg startet i Nikita og oppdaget flere sider av faget og de mulighetene det kunne gi meg. Noen av de mulighetene som jobben min har gitt meg, er å jobbe med flere sider av faget, både teoretisk og praktisk.

Jeg jobber som sensor i svennebrevs nemden og har i flere år jobbet som sensor for Frisørfaget VG3 gjennom privatistkontoret. Etter over 30 år i faget, 22 av de som daglig leder, gleder jeg med fortsatt til å gå på jobb for å inspirere nye frisørspirer til å vokse og oppdage alt det spennende som frisørfaget har å by på.»

Instruktører:

Louise Wingsternes

Jeg har alltid hatt interessen for hår, skjønnhet og mennesker og bestemte meg derfor å ta frisørutdannelsen ved Norsk Frisørskole i Oslo i 2011.
I 2017 bestemte jeg meg for å bygge på utdannelsen og tok da make-up studiet ved Imageakademiet.

Ved siden av å jobbe i salong så jobber jeg på Norsk Frisørskole og har hovedsaklig make-up undervisningen.
Det jeg elsker med å jobbe på Norsk Frisørskole er å få være med elevene fra første skoledag og å få se utviklingen de har både innen faget men også personlig.
Min tid på Norsk Frisørskole husker jeg som en av de beste tidene i livet mitt! Jeg vil at elevene skal få samme opplevelsen og et minne for livet. Elevene får meg til å elske faget og yrket mitt ennå høyere med sin nysgjerrighet og sitt engasjement.

Jeg er også så heldig som får ha de beste kolleger med et bredt spekter av kunnskap innen faget, hvor alle har sine spesialiteter. Jeg lærer noe nytt og utvikler meg selv hver dag. Elisabeth har vært på skolen fra dag en, og var også min lærer i 2011. Denne damen har så mye kunnskap, engasjement, glede og kreativitet innenfor faget. Hun er utrolig dyktig og jeg suger til meg all kunnskap jeg kan få. Hun strekker seg alltid til det ytterste for å få til ting, og er en enormt stor motivator!

Aicha Amalie Hissaoui

Jeg gikk Norsk Frisørskole i Bodø 2009, og har som frisør siden.

Nå jobber jeg i en Nikita salong og er med i Nikita Creative Team.
Som medlem av teamet har jeg vært med å lage hårkolleksjoner, stylet hår til motevisning, photoshoots, hårkonkurranser og mye mer! Det varierte frisørfaget er en stor lidenskap og er min måte å uttrykke meg på kreativt.
Derfor er det ekstra stas å få lære bort. Det å kunne engasjere mennesker i starten av yrket er givende. Norsk Frisørskole har inspirerende og kunnskapsrike lærere.
Daglig leder Elisabeth er tålmodig og flink til å formidle sin kunnskap. Å være frisørlærer er en viktig og samtidig veldig morsom jobb!

Bilder fra skolen