Trondheim

Kundedager i Trondheim- utsatt inntil høst 2022

Norsk Frisørskole i trondheim har toppmotiverte instruktører og en daglig leder som har høyere utdanning innen pedagogikk og som brenner for at undervisningen til enhver tid skal være oppdatert, motiverende og spennende.

Adresse:
Norsk Frisørskole AS, Kongensgate 21, 7012 Trondheim

Daglig leder: Ingunn Marie Roel
Telefon: 73 50 81 00
Epost: Ingunn.Roel@norskfrisorskole.no

Åpent brev fra daglig leder Ingunn

«Jeg hadde aldri noen drøm om å bli frisør. Men jeg har alltid vært opptatt av mote og trender. Jeg hadde derimot en mamma som var fot og hudpleier som også var make up artist og make up var alltid spennende for meg. Helt siden jeg kan huske har jeg «bodd» i mammas sminkebord.

Etter 2 år på idrettslinja og 2 år på naturfag visste jeg ikke hva jeg skulle bli.
Jeg hadde vært hårmodell for en lokal frisørsalong og da de skulle ta inn en ny lærling ble jeg oppfordret til å søke. Jeg fikk jobben og gikk lærlingskolen i Melbu. Mens jeg var lærling fikk jeg sjansen til å reise til Oslo og ta make-up artist kurs.

Dette gjorde jeg over 2 år og ble make up artist før jeg tok svennebrevet.
Jeg fikk tidlig ansvar for andre lærlinger. Jeg likte å lære bort faget og se andre lykkes men også fordi jeg lærte så mye selv.

Hva faget betyr for meg

Jeg elsker faget mitt. Det å kunne gjøre dagen bedre for andre med en ny frisyre, en ny farge eller en god hodebunnsmassasje gir meg energi. Du blir kjent med så mange forskjellige mennesker, både kunder og kolleger. Jeg får også bruke kreativiteten min og stadig lære nye ting. Du blir aldri utlært i faget.
Jeg har gjennom min karriere jobbet som konsulent, selger, daglig leder. Det har lært meg å se andre sider av faget og det har formet meg til å bli den jeg er i dag og jeg har aldri angret på valget mitt.

Ingunn er mye ute på salongene i Trondheim og viser ansikt og pratet med folk. Først og fremst på våre egne salonger, Nikita og Sayso, men også i andre som elevene har vært utplassert i.

«Vi får mange forespørsler om å være med på visninger, opera, teater, og vi sier ja til alt!

Vi blir ofte spurt om å være med igjen, da elevene gjør en god jobb. På høsten arrangeres det også en messe med konkurranser, blant annet en fotokonkurranse elevene deltar i.

Vi bruker sosiale medier sammen med elevene og holder kontakt med de som er aktive i miljøet.

Vi jobber mye med miljø/kulturen på skolen. Vi må ha elever som trives og prater positivt om oss og anbefaler oss videre. Ikke minst at de prater om oss når de får seg lærlingeplass. Kundene sier ofte at det er så god stemning her og at de gleder seg til vi starter med kundedager igjen. Et godt rykte betyr alt og det føler jeg vi har klart å bevare så langt!»

Bilder fra skolen

Modelldager hos Norsk Frisørskole. bilde