Bergen

Norsk Frisørskole i Bergen har dyktige instruktører som også jobber som frisører, makeupartister, stylister, fargeteknikere og opplæringsansvarlige ved siden av.

Studentene våre er svært ettertraktet da de får god innføring i frisørfaget og jobber med kunder siste del av skoletiden.

Adresse:
Norsk Frisørskole AS, Strandgaten 11., 5013 Bergen

Daglig leder: Sølvi Bjørnevoll
Telefon: 55 31 02 23
Epost: Solvi.Bjornevoll@norskfrisorskole.no

Åpent brev fra daglig leder Sølvi

«Jeg fikk tilbud om å være instruktør noen dager i 2004 og har vært der siden. Jeg ble daglig leder i 2010. Det beste med yrket er å bli kjent med kreative mennesker, få lære bort det jeg elsker til nye motiverte frisørspirer . Det beste med jobben min er å se at andre lykkes, å skape noe, å bety noe for andre. Vi får utvikle oss og hver dag er forskjellig.

Elevene våre blir overrasket over hvor mye de lærer på kort tid- og at det også er hardt arbeid å bli frisør!

Sølvi har stor passion for foto, konkurranser og styling og har masse erfaring. Hun er kreativ leer for Norsk Frisørskole. Hun har vunnet Trend Vision Norge og driver modellbyrået Raaw.

På skolen deltar vi ulike konkurranser og er aktive på sosiale medier/instagram: Hairstylistnorway. Vi er også med på yrkesmesser og snakker frem faget vårt og viser engasjement! Vi engasjerer oss sosialt og har en fast dag med Frelsesarmeen, noe som er både givende og meningsfylt.

Sist, men ikke minst, vi skaper vår egen kolleksjon for Norsk Frisørskole – The silent Collection!»

Instruktører
Cecilie startet frisørkarrieren som elev ved Norsk frisørskole, den gang vi hadde kveldskole i Bergen. Hun tok lærlingtiden på Nikita Kløvershuset og Nikita Strandgaten og jobbet senere som frisør i Strandgaten. Hun har fullført et daglig leder trainee program og vært daglig leder for HairShop i Åsane. Hun startet egen salong i 2016 (CT hårstudio) og driver nå denne. Hun har vært lærer ved skolen siden 2014 og har tatt pedagogikk-utdanning ved NLA i Sandviken.

Cecilie elsker å jobbe på skolen og får en ekstra stor glede av å se at elevene får det til.

Hun er mye på kurs og er spesielt opptatt av fargeteori, nye fargetrender og oppsetninger.

Karen gikk på Norsk frisørskole og tok læretiden på Nikita Strandgaten. Hun er fremdeles frisør i Nikita og er medlem av Nikita sitt Creative Team. Hun tok sølv i Wella TrendVision 2017 og ble nominert til Årets frisør i 2018.
Karen er i tillegg utdannet makeup-artist og jobber som dette som freelance.

Bilder fra skolen