Bergen

Norsk Frisørskole i Bergen har dyktige instruktører som også jobber som frisører, makeupartister, stylister, fargeteknikere og opplæringsansvarlige ved siden av. 

Elevene våre er svært ettertraktet da de får god innføring i frisørfaget og jobber med kunder gjennom hele studieløpet 

Sølvi er daglig leder for Norsk Frisørskole Bergen. 

Sølvi har stor passion for foto, konkurranser og styling og har masse erfaring innenfor fagfelter.. Hun har vunnet Trend Vision Norge 4 ganger, nominert årets frisør 3 ganger, årets bransjeinfluencer 2 ganger, vunnet Sassoon fotokonkurranse i Norge 2 ganger og vunnet internasjonal pris, Stylemaster for wella 2022 og i 2023. 

Hun reiser mye og deltar på kurs i inn og utland, noe som kommer studentene til gode. Som Sølvi sier:  

«Vi blir aldri ferdig utlært. Nye trender, produkter og teknikker vil alltid utvikles» 
Jeg gikk selv på denne skolen i 2003 og fikk jobbe noen dager i uken fra 2004 ved siden av læretiden min i salong.

Jeg bestemte meg tidlig for at dette var veien videre.  

Jeg har svennebrev i damefrisørfaget og herrefrisørfaget, og jeg har tatt utdanning innenfor pedagogikk. I tillegg til at jeg videreutdanner meg innenfor fagfeltet innovasjonspedagogikk, mangfold og inkludering i skolen.

Det beste med vårt yrke er at du alltid kan utvikle deg videre, at du selv kan styre mulighetene dine til vekst og utvikling, og at ingen dag er lik! Et stort pluss er at vi får bli kjent med andre kreative mennesker og miljøer. Det beste med jobben min er å se at andre lykkes, å skape noe, å bety noe for andre og at jeg får lære bort det jeg elsker til nye motiverte frisørspirer 
Dette er drømmejobben og jeg håper du vil søke på skole hos meg!  

Hva kan du forvente som elev hos meg? 

Elevene våre blir overrasket over hvor mye de lærer på kort tid- og at det også er hardt arbeid å bli frisør! 
Vi starter med praktisk arbeid allerede første uken og jeg lover at du blir knallgod om du kommer presis, jobber med oppgaver hjemme og følger med på skolen. 

På skolen deltar vi ulike konkurranser og er aktive på sosiale medier som Instagram og TikTok 

Følg Sølvi her:

Instagram: Hairstylistnorway 

Følg også Norsk frisørskole for å se hva vi gjør hver dag.  

«You just can’t beat the person who never gives up.»
― Babe Ruth   

Benedikte Holmefjord, Instruktør

Jeg er 27 år fra Bergen og jobber som frisør på Nikita Bergen Storsenter og som instruktør på Norsk Frisørskole Bergen. Jeg gikk selv på skolen i 2017 og syns det var helt fantastisk å ha kort og effektiv skolegang før jeg kom ut i arbeid som lærling. Om jeg ikke driver med hår eller er på jobb koser jeg meg med familien min, hundene mine eller går tur i fjellet.  

Jeg valgte å bli frisør da jeg alltid har vært interessert i hår, mote og makeup. Å kunne jobbe med hobby og noe man brenner for er jo drømmen! Gleder meg alltid til å gå på jobb og enten utføre noe kreativt selv eller lære bort til andre.  

Jeg elsker å jobbe på norsk Frisørskole fordi jeg får jobbe med nye frisørspirer som jeg får motivere og vise hvorfor dette er det aller beste yrket. Jeg elsker teori og syns det er kjempe gøy å lære videre det teoretiske bak frisørhverdagen. Syns også det er helt fantastisk å vitne hvor gode elevene blir fra start til slutt!  

Benedikte er en av dem som er like god teoretisk som praktisk. Hun er fantastisk på fargeteori, nyeste fargeteknikker, trender og er til god hjelp på kundedager.  

Instagram: Hairbyholmefjord 

Kate Yvonne Nymark

Jeg har vært hobbyfrisør siden tenårene og startet på norsk frisørskole i januar 2019 for å lære faget ordentlig. Frisøryrket er kreativt og praktisk, noe som passer meg bra. Man blir aldri ferdig utlært da faget er i stadig endring og ingen arbeidsdager er like.

Det jeg husker godt fra mitt semester på frisørskolen er engasjerte undervisere med lidenskap for faget. Å se utvikling og forbedring i løpet av noen mnd gir følelsen av mestring og et godt utgangspunkt til læretiden som følger.

Kate er spesielt god på klippetekniske frisyrer samt frisyreform og oppsettninger. Hun har god tålmodighet og er svært godt liket av både elever og kollegaer.

Instagram: Bangsnbeards 

Ariel Rasdal , Instruktør

Elsker yrket fordi det er varierte dager, får være kreativ og jobbe med mennesker!

Jeg elsker å vinne (dårlig taper heheh), men også fordi jeg lærer av å være med på prosessen!

Det å konkurrere vil hjelpe deg til å bli en effektiv og kreativ frisør da konkurransene ofte går på tid.
En lærer masse om frisyrer og former som passet modellen og ikke minst man blir supergod på føning 👌🏼.

Tips: start instagram og fokuser på å skaffe fastkunder fra dag 1 👏🏻

Ariel har flere førsteplasser i Norgesmesterskapet i herreklipp og skinfade.

Instagram: Hairbyrasdal 

d

Welcome to Reina

Step into a true oasis of digital beauty we devised for your new beauty center, resort or spa website.

Monday to Friday 09:00 - 20:00 hrs
Saturday 09:00 - 18:00 hrs
Sunday 09:00 - 18:00 hrs