Kundedager – utsatt inntil videre

Pr dags dato så er det fremdeles usikkert i forbindelse med varierende smitte i landet, og derfor ønsker vi å sikre helsen til våre elever.

Vi er i en kontinuerlig dialog skolene i mellom for å kartlegge hva vi tenker om kundedager denne høsten. Så fort vi har et endelig svar om det blir kundedager eller ikke så vil vi annonsere dette på både sosiale medier og på våre nettsider.

Vi beklager ulempen dette medfører, og vi håper at vi kan tilby nye kundedager om ikke alt for lenge.

Ønsker du å bli fin på håret til en rimelig pris, er det enkelt å bestille time hos oss! Du kan bestille time til våre elevsalonger enten ved å ringe skolen direkte eller via vår nettbooking!

For bestilling i Oslo

For å bli god i et håndverk er man nødt til å praktisere, og frisørfaget er intet unntak. Derfor er undervisningen på Norsk Frisørskole lagt opp slik at våre elever får jobbe mye praktisk med både modeller og kundedager. Skolene tilbyr behandlinger til en sterkt redusert pris, og ønsker alle kunder velkomne!

Våre elever utfører behandlinger under oppsyn av dyktige instruktører, som veileder og sikrer at elevene utfører behandlinger med god kvalitet. Vi ønsker at du som kunde skal føle deg helt trygg på at du blir fornøyd med resultatet hos oss.

Skolene har egen elevsalong, som ligner en frisørsalong. Vi utfører de samme behandlingene som andre frisørsalonger og du kan rådføre deg med våre elever og instruktører dersom du er usikker på hvilken type behandling du ønsker.