Våre studenter gjennomgår både teoretisk og praktisk opplæring for å forstå fargeteori.

En god frisør skal kunne farge håret etter kundens ønske, følge trender og moter. Da er det viktig at farge-teorien sitter! Noen har mørkt blondt hår og vil lysne det, andre vil har striper i flere farger.

Vi må vurdere kundens hudtone og naturlige hårfarge før vi starter fargebehandlingen. Skal fargene ha varme eller kalde undertoner, hvor sterk pigmentert skal fargen være, om den er transparent eller ikke.

Fargekjemi

Hårets utgangspunkt bestemmer alltid på hvilket fargeresultat man oppnår.

Kjemi er en stor del av fargeforståelse og kan få alvorlige konsekvenser om man ikke respekterer hårets utgangspunkt og produktene man arbeider med.

Vi legger stor vekt på at våre studenter oppnår den nødvendige kompetansen som er påkrevd for å håndtere fargebehandlinger!

Påføringsteknikker

Det er mange måter å legge farge eller fargeteknikker i håret på. Som frisør må man evne å bruke dem alle, og faget er stadig i utvikling og nye teknikker utvikles.

Norsk Frisørskole lærer sine studenter opp i de siste trender og “klassiske” fargeteknikkene slik at når man kommer ut i salong mestrer man hele spekteret.