Om oss

Norsk frisørskole er en av Norges eldste private frisørskoler. Norsk Frisørskole tilbyr en solid grunnutdanning i frisørfaget og har faglærere med god faglig- og pedagogisk bakgrunn.

For oss er din fremtid viktig. Vi tror på utdannelsens evne til å berike liv. Vårt oppdrag er å styrke fremtidens profesjonelle innen skjønnhet og kreativitet til å begynne å oppfylle sin karriere. For dette formålet er vi dedikert til å gi omfattende oppføringer, ærlig informasjon og gunstig råd for å skape et nettsted som er verdig for våre studenter.

Norsk Frisørskole. bilde

Vår forpliktelse til deg

Vi er forpliktet til å være den mest omfattende, nyttige og informative ressursen til våre skoleelever. Vi gir ekspertråd til de vanligste spørsmålene for å hjelpe deg i beslutningsprosessen av ditt studie. Det er utrolig viktig for oss å bidra til å gjøre drømmen din om en karriere innen kreativitet til en realitet.

Norsk Frisørskole er et datterselskap av Raise Gruppen AS og består av kvalitet laget skjønnhetsindustri-eksperter som virkelig er lidenskapelig for å møte aspirerende studenter ved våre kreative skoler å realisere dine visjoner.

Norsk Frisørskole har en lang erfaring i kosmetologi bransjen, og vårt mål er å sikre at alle fremtidige studenters behov er oppfylt ved våre skoler.

Vi vil oppmuntre åpen og ærlig kommunikasjon blant våre studenter, skape et like læringsmiljø og være støttende til studenter med spesielle behov og utfordringer.

Vi forplikter oss til å skape et lærings- og læringsmiljø som styres av prinsippene om ærlighet, åpenhet, ansvar og kvalitetssikring.

Norsk Frisørskole er et datterselskap av Raise Gruppen AS, med over 140 frisørsalonger i Norge og Sverige.

Hvorfor velge Norsk Frisørskole?

Med en utdanning fra Norsk Frisørskole er du faglig oppdatert for de reelle utfordringene du vil møte i arbeidslivet innen kreative yrker. Det er også et hyggelig studentmiljø, muligheter og t moderne studiefasiliteter.

Det er mange om beinet i dagens arbeidsmarked og derfor tilbyr Norsk Frisørskole deg:

  • Utdanning som er relevant for dagens arbeidsmarked
  • Sterkt fagmiljø
  • Dyktige forelesere
  • Et mangfoldig campusmiljø med fantastiske tilbud og muligheter

Norsk Frisørskole gir deg gir deg de mulighetene du trenger. Både når de kommer til faglig tyngde og muligheter etter studier. Ettersom Norsk Frisørskole er i samarbeid med 140 frisørsalonger vil skolen ha mulighet til å gi deg jobb raskt etter studiet.

Raise Gruppen AS har eget opplæringskontor for lærlinger og vi ønsker alle som er studenter ved våre skoler, hjertelig velkommen til å søke lærlingplass i en av våre salonger.