Karriere

Å være frisør er et spennende yrke og vår målsetting er å gi elevene en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfaget.

Din fremtid starter her

Unike muligheter med Norsk Frisørskole

Raise Business Academy – vårt unike lederprogram

Raise Studio & Academy –  kursprogram for faglig utvikling

Det er få andre aktører i markedet som satser så tungt på kurs og videreopplæring som det Raise Gruppen gjør. Vi vil at våre frisører alltid skal ha muligheten til å videreutvikle seg og bli bedre, vokse og trives!

 

Raise Studio & Academy tilbyr enestående kurs og videreopplæring for alle som ønsker å utvide sin kunnskap om frisørfaget. Alle kursene holdes av håndplukkete og profesjonelle instruktører som vet nøyaktig hva som rører seg av trender og tendenser i markedet.

«Sammen bygger vi mennesker » – Inger Ellen

Nikita Hair

Nikita har eget Studio & Academy for personlig og faglig utvikling og eget Opplæringskontor for lærlinger med et sterkt fagmiljø som sikrer en grundig opplæring.

Hos Nikita kan du ha en livslang karriere! Har du ambisjoner, evner og vilje kan du nå langt. I Nikita har vi utviklet en kultur preget av fellesskap, samhold og tilhørighet, noe vi mener skaper motivasjon for å oppnå suksess!

Les mer om Nikita her.

Sayso Hair & Style

Sayso Hair& Style er et splitter nytt frisørkonsept i Sverige og Norge. Sayso et ungt og kreativt konsept med profesjonell tyngde og massevis av yrkesglede og stolthet.

Med eget opplæringskontor for lærlinger og en unik opplæringsperm, sørger vi for å utdanne de beste. Vi tilbyr mange kurs og har i tillegg et unikt lederprogram for deg som vil mer.

Les mer om Sayso her.