HVILKE AMBISJONER HAR DU ETTER ENDT STUDIE?
Ønsker du en trygg jobb, utviklingsmuligheter, god lønn eller et kreativt yrke? 

Aicha Amalie Hissaoui ved NFS i Oslo forteller om sin fantastiske reise fra frisørspire til der hun er i dag:    

Jeg startet min frisørkarriere i 2009, på Norsk Frisørskole i Bodø. Med en kombinasjon av gode lærere og interessante skoledager, forstod jeg raskt at frisøryrket passet meg perfekt! Jeg ønsket å fortsette som lærling i Raise-konsernet, og på Nikita Hair Jekta i Tromsø fikk jeg muligheten å bli lærling. Her fikk jeg god opplæring og en spennende arbeidshverdag med høyt tempo. Det var et veldig bra arbeidsmiljø med flere lærlinger, og med en stor kundemasse fikk jeg den mengdetreningen jeg trengte.

Etter en stund fikk jeg mulighet å flytte til Østlandet for å jobbe på HairShop Ski. Fordelen med at begge kjedene hører til samme konsern var at jeg enkelt kunne overføres til en ny salong og kjede. Og dette passet meg perfekt for jeg trives med nye utfordringer!
HairShop var lekent og spennende, og jeg merket også stor forskjell på kundekretsen – her var det mer familier med yngre barn.

Jeg fikk bli en del av HairShop Creative Team, og utfordret mine kreative evner med stylingoppdrag, hårshow og mye annet gøy!

Så kom Headmasters London til Norge, og det vekket nysgjerrigheten min. Det var eksklusivt og det høye faglige nivået lokket, og jeg liker at kundeservice, kvalitet og luksus er prioritert. Headmasters har et Art Team i London og et i Norge, og det har jeg vært så heldig å få være medlem av. Vi har en utfordrende hverdag med blant annet vår egen Blow Dry-kolleksjon og fargeanalysesystem som brukes på kundene. I tillegg kurses vi i de siste trendene fra London. Jeg jobbet i Headmasters fra 2013 i både Tromsø og Oslo, og jeg har stortrivdes! I høst fikk jeg mulighet å jobbe et par dager på Norsk Frisørskole i Oslo, noe som jeg har sett veldig frem til!

Det å jobbe i Raise Gruppen er unikt på mange måter: Historien bak konsernet fascinerer meg, bl.a. fordi jeg har røtter i Nord-Norge. Vi har et stort apparat rundt oss som hjelper oss med det aller meste, gode lønnsbetingelser og jevnlig kursing. Og om du enten vil utfolde deg kreativt eller jobbe med lederskap, finnes det alltid muligheter!

«Dette er noe av det jeg liker best med å jobbe i Raise,
og det gjør at jeg gleder meg til jobb hver dag!»

Vi hjelper deg å hente ut ditt potensiale slik at du kan leve drømmen din!