HVORFOR FRISØR?

Når du velger studieretning så er det mange tanker som går igjennom hodet: Har jeg valgt rett? Vil jeg få en jobb etter skoletiden? Hva er mine karrieremuligheter?

Sandra Mamen, daglig leder hos Nikita Hair Tveita, forteller om hvordan karrieren utviklet seg fra frisørstudiet, til der hun er i dag:

«Det var egentlig tilfeldig at jeg valgte frisøryrket.
Jeg visste at jeg var kreativ og hadde egentlig siktet meg inn på designfag, men jeg søkte allikevel på frisør som ett av flere valg.
Jeg fikk plass og etter at jeg hadde tatt mitt fagbrev, ønsket jeg å flytte fra Kolbotn og inn til storbyen.

Jeg startet å søke på ledige stillinger, og lette igjennom stillinger på nikita.no fordi det var så enkelt å finne frem til relevante stillinger.
Noen dager senere ble jeg kontaktet for et intervju, og det gikk strålende, og uken etter fikk jeg være med på å åpne en helt ny salong på Bryn Senter!

Jeg jobbet der i ca 2 år før jeg fikk tilbud om å ta over som daglig leder, og da var jeg kun 21 år gammel!

Jeg hadde ingen leder-erfaring, men jeg tok utfordringen på strak arm og kastet meg ut i det og etter 3 år ble jeg tatt opp i Nikita Excellence, og 10 år senere er jeg nå daglig leder på min 6. salong!

Jeg er også flittig brukt som sensor for frisørelevene ved Norsk Frisørskole de to siste årene.»

Som nyutdannet frisørlærling kan vi tilby jobbgaranti hos en av våre salongkjeder.
Og når du har fått lærlingplass er det grenseløse muligheter! Ønsker du å bli daglig leder, instruktør ved skolen, eller bli en del av Creative Team?


Vi hjelper deg å hente ut ditt potensiale slik at du kan leve drømmen din!