DERFOR BLE JEG FRISØR!

Noen bestemmer seg fra tidlig alder hva de ønsker å bli, og disse menneskene jobber hardt for å nå sine mål. Og ingenting kan sammenlignes med den gleden og energien du får av å jobbe med det du trives med!

Frida Kindgren, daglig leder hos Nikita Hair Linköping, fikk barndomsdrømmen oppfylt, og ønsker å dele sin historie:

«Allerede som liten, så ung som bare 3 år, drømte jeg om å bli frisør. Mine målsetninger har alltid vært høye – jeg skulle bli verdens beste frisør! Jeg fikk øve på min mormor, hun lot meg få gre igjennom håret hennes med vann, og jeg elsket det.

Og drømmen min ble til virkelighet når jeg tok frisørutdannelsen i 2009. Det var ikke lett å få lærlingeplass i Sverige og jeg søkte lenge før jeg kom over en annonse fra Nikita Hair. Jeg ble kalt inn på intervju av Annette Johansson, administrerende direktør for Nikita Hair Sverige. Og jeg husker hvor nervøs jeg var, og at jeg tenkte «Det her er absolutt det jeg aller helst vil drive med! Om jeg får denne plassen så blir mine drømmer sanne.» Og jeg fikk den!

Jeg startet i en nyåpnet salong i Farsta i Stockholm, og etter endt læretid fikk jeg fortsette i salongen med tittelen frisør. Etter en liten stund fikk jeg nye utfordringer, jeg fikk sjansen til å bli daglig leder!

Kombinasjonen av frisøryrket, og det å jobbe i en gruppe der arbeidsoppgaven er å løfte menneskene, og få de til å ønske å bli så dyktige som overhode mulig, er det jeg liker aller best.

Så flyttet jeg fra Farsta til Linköping. Her fikk jeg være med på å åpne en helt ny salong, der jeg er den dag i dag. Det er en stor utfordring å bygge opp en salong fra bunn, helt uten faste kunder.
Men jeg klarte det! For er det en ting jeg har lært i Nikita, så er det:
«Om du tror du klarer det, eller om du tror du ikke klarer det, så har du helt rett.»

«For det er MIN ambisjon og innstilling
som avgjør om jeg lykkes eller ikke.
»

Som nyutdannet frisørlærling kan vi tilby jobbgaranti hos en av våre salongkjeder. Og når du har fått lærlingplass er det grenseløse muligheter! Ønsker du å bli daglig leder, instruktør ved skolen, eller bli en del av Nikita Creative Team?

Vi hjelper deg å hente ut ditt potensiale slik at du kan leve drømmen din!