JEG HETER ERVINA VICKTORIA MEN KALLES BARE VICKY

Jeg er 30 år og har 2 barn, samboer og en sur svart katt.

Jeg har vært i frisørfaget nå i 13 år, der hvor jeg har jobbet med opplæring av lærlinger og elever i 11 år. Og jeg elsker det ennå for dette har vært min drømme jobb siden jeg var 16 år!

Det å jobbe som frisør er helt fantastisk, jeg får muligheten til å lære nye ting- passer fint for ei som ikke liker å kjede seg, treffe mange kjekke mennesker hver dag som holder meg på tå hev og ikke minst utfolde meg kreativt med form og farge!

Jeg har fagbrev som dame- og herrefrisør, samt som jeg er fargespesialist!

Jeg elsker å jobbe med farge- det er min store lidenskap og når jeg får en kunde som jeg skal klippe, farge og style så er det som en liten julaften for meg for da får jeg se helheten av arbeidet mitt!

Min andre store lidenskap er å jobbe med herreklipp og skjegg- og mener at det samme vi damer kan gjøre med ansiktet vårt med hjelp av makeup og hår , kan vi gjør på en herre ved å forme håret og skjegget hans for å oppnå det resultatet vi ønsker!

Jeg har jobbet ved Norsk Frisør Skole i 5 år nå, her har jeg fått møte mange kjekke elever som noen av dem har jeg fått lov å følge videre i lære etter endt skolegang.

Alle elevene jeg har hatt di årene jeg har jobbet her har også formet meg til den læreren jeg er i dag, like mye som jeg har lært dem masse om frisørfaget så har di lært meg mye om læreryrket- og det er jeg veldig takknemmelig for! En av di kjekkeste tingene jeg vet om i løpet av et semester er når jeg ser mestringsgleden elevene får ved å klare noe nytt di har lært- det å få følge dem fra den første gangen di holder ei saks til å jobbe med kunder , det er stort det! Jeg er også en av dem som er veldig opptatt av den teoretiske delen av faget vårt, teorien og det praktiske arbeidet henger sammen!

MITT MANTRA

Vi kan ikke utføre fargebehandlinger uten å forstå kjemi- på samme måte kan vi ikke forstå hvordan å klippe en klipp, uten å forstå dens arbeidstegning!

Daglig leder: Ervina Victoria Demic-Imsland
Telefon: 51 66 68 04
Epost: Ervina.Imsland@norskfrisorskole.no

LITT OM SKOLEN

Adresse:
Norsk Frisørskole AS,  Langgata 48, 4306 Sandnes

Skolen ligger i hjertet av Langgaten i Sandnes, den er noen få minutter spasertur fra tog og bussforbindelser. Selve skolelokalet er lyst og romslig, med plass til 16 elever på skolen uten at det føles trangt om plassen.

Skoleåret er delt opp i 2 semester- vår og høst. Om våren så er skolen så heldige at vi får vær  i Kongeparken under Landstreffet for russen, vi utfører da enkel klipp og styling på et område som heter LS:Refresh- det er ca 1000 russ som får tilgang til dette området.

Om høsten er vi med å styler til en lokal motvisning der hvor overskuddet fra motevisningen alltid går til en god sak- denne dagen er det styling/ oppsett med makeup som gjelder og modelltallet variere alt fra 20-30 modeller og noen år enda flere.

Vi har også noen gjeste instruktører i løpet av semesteret som i f.eks makeup , det er alltid kjekt å få noen nye innpulser her som kan innspirere oss. På skolen jobber vi både alene med oppgaver og i gruppe noe som gjør at vi får utviklet hver for oss og i en gruppe som en del av et team.

For spørsmål om søknad ring oss på 23 31 11 00 eller send epost tilstudent@norskfrisorskole.no

Vi har kundedager!

Våre kundedager starter i oktober.

Kontakt oss på telefon i skolens åpningstider 8.30-16 – Tel. 51 66 68 04.